Skærmbillede 2021-06-26 kl. 15.46.11.png
Skærmbillede 2021-06-26 kl. 15.46.11.png

Velkommen til!

JK-knivmaterialer er websiden, hvor du finder alle de materialer, som du skal bruge til bygningen af din egen kniv. Vi tilbyder alt til skæftematerialer, såsom hvid mammut til masurbirk, og derudover sælger vi speciallavet værktøj til knivbygningen. 

Har du spørgsmål eller på udkig efter noget specielt, så er du velkommen til at kontakte os. 

Den 31. august 2019 træder Jan ud af JK-knivmaterialer, da der ikke var tid og overskud til det. Det har jeg, Karsten, fuld forståelse for, men det er med vemod, for der har været så mange hyggelige stunder.

Jeg valgte at fortsætte med JK-knivmaterialer og blev godt modtaget.

Historien om
JK-knivmaterialer.dk

MVH Karsten fra JK-knivmaterialer.dk

JK-knivmaterialer.dk så dagens lys

torsdag d. 31. marts 2016.

Jan og Karsten mødtes i Viborg knivklub i sæsonen 2012/13, hvor vi deltog i forskellige udstillinger for klubben. Vi blev tit spurgt om, hvor man kan købe materialer til at fremstille en kniv af.

Der fik vi ideen til JK-knivmaterialer. Vi startede med at have materialer hjemme, men der opstod snart pladsproblemer. Derfor fandt vi et lille lokale, så vi bedre kunne overskue, hvad vi havde. Der var flere, der spurgte om de ikke måtte komme og besøge os, så lørdag d. 3. Marts 2018 åbnede vi derfor en lille knivshop. 

 

Jeg laver selv knive og har gjort det i mange år, så de materialer jeg har er set med en knivmands øjne.

Jeg glæder mig til at møde knivfolk i shoppen eller på de forskellige træf og messer jeg er på, og få en hyggelig snak med jer.