top of page
Skærmbillede 2021-06-26 kl. 15.46.11.png

Velkommen til!

JK-knivmaterialer er websiden, hvor du finder alle de materialer, som du skal bruge til bygningen af din egen kniv. Vi tilbyder et bredt udvalg af skæftematerialer, herunder hvid mammut og masurbirk, på lageret finder du også klinger, bøger til byggeriet og meget mere. Derudover sælger vi speciallavet værktøj designet til knivbygningen. 

Har du spørgsmål eller leder du efter noget specifikt? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dine knivbygningsprojekter.

JK-knivmaterialer.dk så dagens lys

torsdag d. 31. marts 2016, og blev stiftet af Jan og Karsten.

Vi mødte hinanden i Viborg Knivklub i sæsonen 2012/13, hvor vi deltog i forskellige udstillinger for klubben. Vi blev tit spurgt om, hvor man kan købe materialer til at fremstille en kniv af.

Hertil fik vi ideen til JK-knivmaterialer. Vi startede med at have materialer hjemme, men der opstod hurtigt pladsproblemer. For at imødekomme behovet for bedre organisering af vores voksende lager flyttede vi til et lille lokale. Men det stoppede ikke der. Flere ønskede at opleve vores udvalg personligt, og så åbnede vi dørene til vores lille knivshop lørdag den 3. marts 2018.

Fra Hobby til Forretning:
Historien om

JK-knivmaterialer

Jeg laver selv knive, hvilket jeg har gjort det i mange år, hvilket betyder, at de materialer, som jeg har, er nøje udvalgt med en knivmagers øjne.

Jeg ser virkelig frem til at møde andre kniventusiaster både i min shop og på diverse træf og messer, og få en hyggelig snak med jer.

Med venlig hilsen

Karsten fra JK-knivmaterialer.dk

Logo nyt.png

Den 31. august 2019 tog Jan den svære beslutning om at træde ud af JK-knivmaterialer på grund af tidsmæssige og personlige hensyn. Som hans partner i virksomheden havde jeg, Karsten, fuld forståelse for denne beslutning, men det var ikke uden en følelse af vemod, da der gennem årene havde været mange hyggelige stunder.

Trods denne ændring valgte jeg at fortsætte JK-knivmaterialer og blev varmt modtaget af vores kunder og samarbejdspartnere.

bottom of page