top of page

Jeg er glad for at kunne præsentere en spændende ny service for jer kniventusiaster. Udover at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer til knivfremstilling, tager jeg nu rundt i hele Danmark for at holde kurser og fremvise mine materialer direkte hos jer forbrugere. Uanset om du er privatperson, en del af en forening eller en gruppe, kommer jeg gerne til jer.

 

Er du interesseret i at arrangere et kursus eller en fremvisning? Tøv ikke med at kontakte mig. Du kan ringe til mig på 27 29 06 93 eller sende en e-mail til knivmaterialer@gmail.com.

Håndværksmaterialer

Kurser

Lær at bygge din egen kniv
Mine kurser er tilpasset både nybegyndere og erfarne knivmagere. Jeg guider jer gennem hele processen, fra valg af materialer til færdiggørelse af jeres egne knive.

På kurset vil jeg videregive fif og tricks, som jeg har lært gennem årene, og jeg er altid åben for at lære noget nyt fra jer.

Jeg kommer til jer i jeres egne lokaler, og medbringer alle nødvendige materialer og værktøjer.

Træ Sko

Materiale fremvisning

Personlig fremvisning til dit næste projekt

Jeg tilbyder nu muligheden for at få fremvist mine materialer direkte hos jer. Jeg kommer ud til jer med et bredt udvalg af mammut, klinger, skæftematerialer, værktøj m.m. Under fremvisningen kan I se og røre ved materialerne, få personlig rådgivning og finde de bedste produkter til jeres projekter. Som erfaren knivmager vil jeg besvare jeres spørgsmål og dele ud af min ekspertise.

oplev vores knivmaterialer tæt på

Hvem vil i få ud til jer

Jeg hedder Karsten Ryan Larsen, årgang 1968, og er indehaver af JK-Knivmaterialer. Siden 2010 har jeg fremstillet unikke, håndlavet knive af højeste kvalitet.

Jeg er medlem af Dansk-, Svensk- og Norsk Knivforening, og sidder i betyrelsen ved både Viborg og Stoholm Knivklub. Du kan se nogle af mine knive på K. Ryan Larsen Knive.

 

De sidste to år har jeg undervist unge og holdt kurser for både begyndere som erfarne. Jeg glæder mig til at komme ud og dele min erfaring med jer samt hjælpe med at bygge jeres egen kniv.

bottom of page